Elementary Design ondersteunt en sponsort de actie 'Fietspost voor jeugdreuma' !
Het doel van deze actie is om meer en beter onderzoek mogelijk te maken naar jeugdreuma.
U kunt ook helpen!  Kijk snel op www.fietspostvoorjeugdreuma.nl
achtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfoto
achtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfoto
achtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfotoachtergrondfoto
logo groot
ontdek meer
achtergrond licht
achtergrond licht
achtergrond licht

onze drie pijlers:


Wij houden van mensen. Social media, e-mail, SMS, stuk voor stuk enorm belangrijke middelen om tot een doel te komen, maar wij maken graag kennis met de mens áchter de digitale voorkant.
Dat vinden wij de prettigste manier om tot samenwerking te komen. Een persoonlijke benadering, met een oprechte interesse in zowel klant als opdrachtgever. Beide moeten tenslotte evenredig bediend worden, toch?
En als ons dat op een persoonlijk niveau ook nog zoveel plezier en voldoening oplevert, hoe goed zal ons gezamenlijke resultaat dán worden denkt u?

>> lees verder...

Een website, flyer of folder maken kan iedereen, maar als uiterlijk en inhoud niet perfect op elkaar afgestemd zijn, komt de boodschap vaak niet (goed) over.
Aan creativiteit en inspiratie ontbreekt het ons nooit en wij 'doen' alleen maar aan maatwerk.
Voor ons betekent creatie niet alleen het maken van het frame als het om websites gaat, of alleen het bedenken van vorm en kleur als het om uw nieuwe huisstijl gaat, maar met name om het volledig invullen van het grafisch werk, de foto's en de teksten.
Wel met uw hulp, uiteraard.
Wij kunnen zorg dragen voor domeinnaamregistratie en hosting van uw website, het regelmatig onderhoud eraan, kortom, u kunt alles aan ons overlaten als u dat zou willen.

>> lees verder...

Het uiterlijk van uw website, visitekaartje, of reclamefolder bepaalt voor een groot deel of uw bezoekers en lezers geboeid (genoeg) raken om meer over u of uw bedrijf te weten te willen komen.
Een verhaal vertellen is één ding, een verhaal overbrengen een vak apart...

>> er was eens...

wat hebben we al gedaan?

een selectie uit de door ons verzorgde projecten:
project0 foto1project0 foto2project0 foto3project0 foto4project0 foto5project0 foto6project0 foto7
portfolio kader
project:
nieuwe website voor maatpakken

bijzonderheden:
paginavullend, inspiratie
project1 foto1project1 foto2project1 foto3project1 foto4
portfolio kader
project:
nieuwe website voor technisch tekenaar

bijzonderheden:
watermerk in afbeeldingen
project2 foto1project2 foto2project2 foto3
portfolio kader
project:
nieuwe website

bijzonderheden:
nieuw logo, zeer uitgebreide CMS
project3 foto1project3 foto2project3 foto3project3 foto4
portfolio kader
project:
nieuwe website

bijzonderheden:
nieuw logo, meertalig, responsive design
project4 foto1project4 foto2project4 foto3project4 foto4
portfolio kader
project:
nieuwe website / webshop

bijzonderheden:
paginavullend, uniek keuze-menu, responsive design
project5 foto1project5 foto2project5 foto3project5 foto4project5 foto5
portfolio kader
project:
mini website voor pasgeboren meisje

bijzonderheden:
ontwerp geboortekaartjes, online fotoalbum met gastenboek
project6 foto1project6 foto2project6 foto3project6 foto4project6 foto5project6 foto6
portfolio kader
project:
nieuwe website voor verhuur particuliere vakantiewoning

bijzonderheden:
veel individuele pagina's, uitgebreide CMS

wat doen we?

web design

webdesign
achtergrond licht

gebruikservaring


Het direct vastpakken en -houden van de aandacht van uw bezoekers is het belangrijkste doel van creative web design. Een website moet een verhaal vertellen.
Dat kan met mooie of interessante graphics, animaties, of met een sterke tekst. Of allemaal. Wat u ook in gedachten heeft, wij kunnen het maken.
Maar aan de andere kant moet de site voor uzelf natuurlijk ook eenvoudig bij te houden zijn, uw klant is tenslotte niet de enige gebruiker van uw website. Heeft u ons zeer intuïtieve CMS al gezien?
responsive design

responsive design


Door de toenemende vraag naar mobiele apparaten komt u er als ondernemer niet meer onderuit om uw website zo gemakkelijk, snel en intuitief mogelijk te maken, ongeacht welk type apparaat uw bezoeker daarvoor gebruikt.
Bij iedere website die wij maken wordt al vanaf de basis rekening gehouden met de mogelijkheid om hem op elk willekeurig apparaat te bekijken.
Hierdoor heeft uw site niet alleen op ieder apparaat dezelfde 'look and feel', maar wordt er ook zo optimaal mogelijk gebruik gemaakt van de capaciteiten van ieder (mobiel) apparaat.

Bekijk onze website bijvoorbeeld maar eens op een mobiele telefoon, of een tablet. Ziet u wat we bedoelen?

Sites die zich automatisch aanpassen aan het beeldformaat van de lezer. Uw bezoekers staan daar helemaal niet bij stil. Wij wel.
'Responsive design' gaat wat ons betreft verder dan alleen het beeldformaat, het gaat juist om degene die ernaar kijkt!
Een website moet vooral intuïtief en laagdrempelig zijn, met een eenvoudige navigatiestructuur, zodat uw klant heel snel en gemakkelijk de informatie of het product kan vinden waar hij of zij naar zoekt.

U weet als geen ander wat u zou willen vertellen over uzelf en uw bedrijf, laat hoe maar gerust aan ons over.
vindbaarheid en bezoekers
achtergrond licht

vindbaarheid en bezoekers


Vanaf het eerste begin van de bouw aan een website houden we rekening met alle zaken waar een zoekmachine (zoals bijvoorbeeld Google) op let.
De term "Search Engine Optimization" (SEO) zult u veel terugvinden als u zich orienteert voor een nieuwe website.
Een duidelijke, overzichtelijke programeerstructuur, samen met een goed gerubriceerde inhoud zorgt ervoor dat zoekmachines direct kunnen zien hoe uw site in elkaar zit en welke zoektermen relevant zijn om op te nemen voor de vindbaarheid van uw site.
We denken dan ook graag met u mee over welke zoektermen het best passen bij uw bedrijfsvoering, zowel wanneer uw site voor het eerst 'live' gaat, als daarna.
Voor het meten en analyseren van uw bezoekersgedrag- en profiel maken wij gebruik van Google Analytics. Hiermee kunt u in praktisch één oogopslag zien hoe vaak uw website bezocht wordt (bezoekersaantal, frequentie per bezoeker, enz.), door wie (geografisch, demografisch, enz.) en bijv. hoe uw site gevonden wordt (direct, via zoekmachine, via andere website, enz.)
achtergrond licht

grafisch design en drukwerk

grafisch design en drukwerk
grafish design en drukwerk
Door intensieve samenwerking met verschillende ontwerpers en drukkerijen kunnen we u zorgvuldig ondersteunen bij het vinden, bijstellen of vernieuwen van uw huisstijl.
Een logo vat in één plaatje samen wat de kern van uw bedrijf is: uw naam, of uw product of dienst. De juiste kleuren en typografie ondersteunen daarbij uw uniekheid en uitstraling.
Samen vormen deze elementen de basis voor uw huisstijl en de twee belangrijkste uitingen van uw bedrijf richting uw klant, de markt en uw concurrent: uw website en uw visitekaartje.

Een flyer, folder of brochure verschilt ook eigenlijk niet zoveel van een website. Alle eigenschappen die een website moet hebben om mensen te boeien en aan te zetten tot actieve interesse (het kopen van een product, het afnemen van een dienst, het opvragen van informatie), gelden even zoveel voor drukwerk. Het enige verschil is dat drukwerk statisch is. Dus komt het des te meer aan op een boeiend uiterlijk, of een boeiende boodschap.
Uw bedrijfsnaam belandt hiermee tenslotte letterlijk in handen van uw (potientiële) klant.

Wat grafisch design en drukwerk betreft kunt u hierbij denken aan:
- visitekaartjes
- briefpapier
- complement-cards
- enveloppen
- flyers
- folders
- brochures
- geboortekaartjes

We ontwerpen en drukken uw wensen graag van idee naar papier, als het moet ook binnen een dag. We helpen u desnoods met de huis-aan-huis verspreiding ervan op de tijd en plaats die u aangeeft.
Voor u één opdracht, één aanspreekpunt, één factuur. Hoe makkelijk kunnen we het u maken?
achtergrond licht

foto bewerking

foto bewerking
Door het vele grafische werk dat wij in de loop der tijd hebben gedaan voor een diversiteit aan opdrachtgevers zijn we ons met name gaan specialiseren in het bewerken en vrijmaken van foto's.
Met name bij productfotografie (voor o.a. webwinkels) is de behoefte groot om een beeld vrijstaand te maken. Hierbij wordt de achtergrond volledig verwijderd zodat uitsluitend het product zelf op een foto overblijft.
Het voordeel hiervan is dat er vervolgens een vaste, eigen achtergrond achter 'geplakt' kan worden, of dat het product "gemanipuleerd" kan worden zonder dat de achtergrond hierbij meegaat.

U maakt de foto's, wij maken het product. Of u levert het product en wij maken de foto's. Wat heeft uw voorkeur?
foto's vrijmakenfoto's vrijmakenfoto's vrijmaken
achtergrond licht

totaalpakket

totaalpakket
totaalpakket
U heeft zojuist geïnvesteerd in een prachtige nieuwe website, of een nieuwe huisstijl. Uw hele bedrijfsvoering voelt daarmee meteen weer lekker fris en jong aan, bijna alsof u een vernieuwde start maakt. Dan gebeurt het regelmatig dat die oudere computer of laptop ineens toch wat gedateerd aanvoelt, of dat die zwart/wit-printer en losse scanner veel meer ruimte op kantoor zouden opleveren als het één multifunctional zou zijn...

We merken steeds vaker aan klanten dat ze het heel prettig vinden om alles bij één specialist neer te kunnen leggen.

Voor een website houdt dat onder andere in dat we:
- uw bestaande website over kunnen nemen of bouwen, om deze te verbeteren of aan te passen;
- uw nieuwe (of aangepaste) website kunnen hosten. Hierbij zorgen wij voor verhuizing van uw huidige provider naar de onze, zo heeft u weer één aanspreekpunt voor alles;
- zorg kunnen dragen voor de inrichting van uw e-mail-verkeer;
- het periodieke onderhoud voor u uit handen kunnen nemen voor een vast bedrag per maand

Maar om uw nog verder te ontzorgen kunnen we u ook helpen met:
- het opwaarderen van uw computers met hard- en software;
- het goed installeren en inrichten van uw bedrijfsnetwerk, van kabels trekken tot complete servers inrichten;
- uw onderneming volledig de cloud in te laten gaan

Kortom, wij leveren de producten aan die u nodig heeft, we installeren en richten in en nemen de oude apparaten eventueel voor u mee. We helpen u bij iedere stap. Met kiezen, en uitvoeren.

Wij denken altijd  in oplossingen.
En wat ons betreft is de beste oplossing helemaal niet de duurste, een simpele opwaardering is vaak al voldoende.

Nodig ons eens uit en merk het verschil!
©2024 Elementary Design
achtergrond licht

contact

contactscherm sluiten

direct contactmobiel: 06 - 22 07 45 04
e-mail: info@elementarydesign.nl


Komt u er niet helemaal uit met uw CMS? Of heeft u onze hulp voor iets anders nodig op uw computer?
Door het downloaden van een klein bestand (TeamViewer) kan één van onze experts -uitsluitend met uw uitdrukkelijke toestemming en goedkeuring- direct op uw scherm meekijken.
download bestandhulp op afstand
vult u liever het

contactformulier

in?

bel me terugbel me terug
verstuur berichtverstuur bericht
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen.
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen...

©2024 Elementary Design
spraakballon
hallo allemaal