achtergrond licht
ga terug naar
spraakballon
communicatie <

creatie

> design

voorbereiding

Wij bouwen het frame van uw website, u vult hem in.
Wat klinkt het gemakkelijk zo hè? Dat is natuurlijk wel altijd ons doel, om het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Voor u, door de mogelijkheid om het structureel onderhoud vertrouwd aan ons over te laten, of ervoor te kiezen om uw site zelf te beheren via het Content Management Systeem.
Voor uw klant, zodat die op een zo efficiënt en prettig mogelijke manier door uw site kan navigeren.
Maar ook voor onszelf, want:


wij doen alleen aan

maatwerk

Geen twee opdrachten zijn hetzelfde. Zo maken we vóór de bouw van een website altijd eerst een stroomschema met daarin alle pagina's waaruit de site bestaat, bedenken we uit hoeveel lagen (achtergrond, voorgrond) de verschillende pagina's zullen moeten worden opgebouwd en kijken we welke items repeterend op iedere pagina terug moeten komen.
Een menu- of navigatiestructuur, de kleurstelling, de typografie, al deze items moeten als een rode draad door uw site lopen.

Content Management Systeem (CMS)

Een CMS maakt integraal onderdeel uit van uw site, in een afgeschermde omgeving. Hiermee kunt u zélf de door ons samen vooraf besproken items aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan foto's, teksten, kleuren, enz. De structuur van uw site ligt voor het grootste deel vast, maar de inhoud kan hiermee gewijzigd worden.

Dit kost u bij aanschaf van de website wat meer, maar geeft u daarna de volledige vrijheid om uw site zo veel en zo vaak aan te passen als u maar wilt.

De belangrijkste punten voor het ontwikkelen van onze CMS zijn hierbij: intuïtief, gebruiksvriendelijk, flexibel, snel. U hoeft dus ook niet te investeren in een dure cursus of training, binnen 5 minuten begrijpt u exact hoe het werkt.
We laten u graag wat voorbeelden zien!
©2016 Elementary Design